Прочитайте текст.
Chickens are on most tables today. Modern methods of rearing and refrigeration have made birds of uniform quality available everywhere and we eat them probably more than any other meal. Most people now buy frozen ones which are inexpensive and ready to cook. You can buy whole birds or chicken pieces. For a family a whole bird is a saving as it will provide more than one meal. Chicken pieces are good for a quick meal. The most economical joints are the drumsticks and thighs – there is a lot of meat on them.
Закончите предложение:
Modern methods of rearing and refrigeration have made birds of uniform quality available everywhere and …
Chickens are on most tables today. Modern methods of rearing and refrigeration have made birds of uniform quality available everywhere and we eat them probably more than any other meal. Most people now buy frozen ones which are inexpensive and ready to cook. You can buy whole birds or chicken pieces. For a family a whole bird is a saving as it will provide more than one meal. Chicken pieces are good for a quick meal. The most economical joints are the drumsticks and thighs – there is a lot of meat on them.
Закончите предложение:
Modern methods of rearing and refrigeration have made birds of uniform quality available everywhere and …
✓ we eat them probably more than any other meal
Решение:
В данном тексте речь идет о курином мясе.
Цыплята сегодня входят в состав меню большинства населения. Современные методы выращивания и охлаждения сделали птиц одинакового качества доступными всюду, и мы едим их, вероятно, больше, чем любую другую еду. Большинство людей теперь покупает замороженную курятину, которая недорогая и готова к приготовлению. Вы можете купить целые тушки или куриные части. Для семьи целая тушка – экономия, поскольку из нее можно приготовить не одно блюдо. Куриные кусочки хороши для быстрой еды. Самые экономичные части – это голень и бедра, так как на них много мяса.
В данном тексте речь идет о курином мясе.
Цыплята сегодня входят в состав меню большинства населения. Современные методы выращивания и охлаждения сделали птиц одинакового качества доступными всюду, и мы едим их, вероятно, больше, чем любую другую еду. Большинство людей теперь покупает замороженную курятину, которая недорогая и готова к приготовлению. Вы можете купить целые тушки или куриные части. Для семьи целая тушка – экономия, поскольку из нее можно приготовить не одно блюдо. Куриные кусочки хороши для быстрой еды. Самые экономичные части – это голень и бедра, так как на них много мяса.
Щербакова, Н. И. Английский язык для сферы общественного питания / Н. И. Щербакова. – М. : Академия, 2005. – 320 с.